Velkommen til PALOs hjemmeside.
 
Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk
 
  PALOSTIK 2019      AKTIVITER I PALO            VINTERAKTIVITETER             LØB 2020
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO
 
Husk at vi fra 1. oktober til 30. april skal ro med svømmevest på og tæt på kysten!

Klubbens opdaterede Covid-19 retningslinjer:

Da vi overgår til vintertid og der er betydeligt færre medlemmer i klubben, stopper den daglige afspritning i klubben med udgangen af oktober. Den erstattes af følgende forholdsregler:

 i.     Medlemmer skal spritte hænder, så snart de er kommet ind i klubben. Benyt håndspritten til venstre for døren til indskrivningen.

ii.     Medlemmer opfordres til generelt at spritte af efter sig selv.

iii.     Medlemmer skal lade være med at benytte klubben, hvis de føler sig sløje, eller de har mistanke om at de kan være blevet smittet.

iv.     Det frarådes, at man opholder sig i klubhuset samtidigt med at romaskinen benyttes.

 v.     Maks 10 i klubhuset.

 vi.     Maks 4 på samme tid i hvert af  omklædningsrummene.

vii.     Saunaen er fortsat lukket.

Retningslinjer ved svømning i Kildeskovshallen  forbindelse med myndighedernes nye retningslinjer om forsamlingsforbud, der nu hedder max 10 personer ved aktiviteter og holdsport for voksne over 21 år samt tidligere retningslinjer, der begrænser antallet på jeres baner til 15 personer, beder Kildeskovshallen jer gøre jer nogle overvejelser. Der er 5 klubber, der har adgang til det samme vand: 2 baner i 25 m bassinet mandag og onsdag aften kl. 20-22. På en dobbeltbane er der en begrænsning på max. 15 personer. Vi er klar over, at det ikke er et helt hold, der kommer og gennemfører en træning, men mere et tilbud hvor medlemmerne kan komme og svømme på egen hånd (derfor kan træningen ligestilles med offentlig brug, som ikke er omfattet af forsamlings-forbuddet). Medlemmer, der har fået udleveret svømmekort, kan frit komme, som de har lyst, og der er derfor risiko for, at der kommer alt for mange. Pga. begrænsninger på max 15 pers. i jeres baner, kan der forekomme ventetid til træning ved bassinet, i tilfælde af at mere end 15 personer dukker op samtidig. Man må derfor vente på tilskuerpladser til der igen er plads på banerne.

Opskrivning til medlemskab af Palo er midlertidigt udsat på grund af Covid-19
På grund af regeringens seneste Covid-19 retningslinjer kan man ikke møde op i klubben for at blive skrevet op til medlemskab. Der kommer besked her på hjemmesiden, når der igen er åbent for opskrivning.

3. oktober 2020 - Strandmøllen-Lyngby tur/retur - sportsudvalget første tur - 3 deltagere!
Kaffe ved Ørholm og boller med pesto og ost ved Fuglevad. Efter 17 km og 14 overbæringer retur til vores dejlige klub og drikke kenyansk øl 

Tour de Gudenå
Palomedlemmer havde igen i år en dejlig, aktiv og vellykket tur til Gudenåen.Vintergymnastik
Der er trukket lod om de 7 pladser, vi fik tildelt.
Tid: Tirsdage med start den 6. oktober og ca. 20 gange (der holdes fri i skoleferier)
Sted: Hellerup Sejlklub, Strandparksvej 34, Bådhallen, gymnastiksalen ti højre.


Vintersvømning
Så er der mulighed for gratis vinter svømning i Kildeskovshallen.
Periode: 7. oktober, 2020 - 28. april 2021
Tid: Onsdage mellem kl. 20.00 – 22.00 (
der er ikke svømning i skoleferier)
Svømmekort: Kan hentes i Palo fra den 6. oktober, 2020 kl. 18.00.


Saunaen i PALO
Grundet Covid19 er saunaen fortsat lukket.