Velkommen til PALOs hjemmeside.
 
Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "hvad sker i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk
 
  PALOSTIK 2018              AKTIVITER I PALO             VINTERAKTIVITETER               LØB 2018
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO
 
Klargøring og standerhejsning
Lørdag den 27. april er der klargøring af klub og både kl. 10.00. Vi starter med morgenmad. Kl. 12.15 hejser vi sommerstanderen, og kl. 18.00 er der spisning for arbejdsholdet. Husk havehandsker, skovl og kost.
 
Navn i tøj og på pagajer 
Lørdag den 26. april er også sidste frist for at sætte navn i tøj under halvtaget og på private pagajer. Der bliver ryddet op efter lørdag.  
 
   
Opskrivning til medlemskab i Palo
Rundvisning og opskrivning til medlemskab i Palo finder sted sidste onsdag i måneden kl. 17.30.  Kom til tiden. Vi starter præcist.
 
PALO tøj 
Så er det muligt at bestille tøj med PALO logo fra CC Sportswear. Se link. 
 
 
Svømning i Kildeskovshallen onsdage kl. 21.00-22.00
Svømmekort kan hentes i PALO. Spørg bestyrelsen eller Uffe. Svømning foregår onsdage kl. 21.00-22.00 på bane 5 og 6 i 25 m bassinet. Omklædning i skoleomklædningen til venstre for billetlugen.
 
 
Der arbejdes på grunden syd for Tuborg Havn fra nu og frem til 2023. En del af arbejderne betår i landindvinding ud i Svanemøllebugten. Arbejdet ud i bugten er startet nær havneindløbet og fortsætter mod syd året ud. Entreprenøren har lagt bøjer ud, og vi skal ro på ydersiden af bøjerne af sikkerhedshensyn. Få flere oplysninger om byggeri og tidsplaner på Tuborg Syds hjemmeside her
 
  
Dagligdag i PALO
  • Husk at daglig renholdelse af PALO er alles ansvar. Fej op, tør op og lad det våde tøj dryppe af udenfor.
  • Husk at låse alle døre og låger og lukke vindue og terrassedør
Saunakort
Saunakort. kan købes for 250 kr.(11 ture og 30 kr. for kortet). Gamle tomme kort kan byttes til nye for 200 kr. (10 ture). Gamle kort kan bruges som normalt. Kontakt bestyrelsen eller Uffe.
 
Østenvind - Husk vi har kajakker ved Bagsværd sø.
PALO har to turkajakker og en kapkajak liggende ved Bagsværd sø. Nøgle til Træningscenter Bagsværd kan lånes af klubben. Adressen er Valdemar Poulsens Vej.
 
Træning i vægttræningsrum i Hellerup Havn
Medlemmer i PALO har mulighed for at vægttræne i Hellerup Havn i lokalerne under fægtesalen, Strandparksvej 46. PALO medlemmer er velkomne til at gå ind i Hellerup Kajakklub og låne deres nøgle, som hænger i mellemgangen. Nøglen har en lille pagaj vedhæftet. Er nøglen der ikke, er vægttræningsrummet åbent. 
 
 
Stævner 2019
 
En Klubmodul.dk løsning