Velkommen til PALOs hjemmeside.
 
Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk
 
  PALOSTIK 2018              AKTIVITER I PALO            VINTERAKTIVITETER             LØB 2019
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO
 
 
OBS: Fra 1. oktober og frem til 1. maj, mens vandet er koldt, skal der ros med svømmevest!
 
Opskrivning til medlemskab i Palo
Rundvisning og opskrivning til medlemskab i Palo finder sted sidste onsdag i måneden kl. 17.30. Kom til tiden. Vi starter præcist. OBS ingen opskrivning i juli og december.

 
Dagligdag i PALO
  • Husk at daglig renholdelse af PALO er alles ansvar. Fej op, tør op og lad det våde tøj dryppe af udenfor.
  • Husk at låse alle døre og låger og lukke vindue og terrassedør
 
Vintergymnastik
Tirsdage kl. 18.00-19.00 fra 1. oktober til 1. maj (ikke skoleferier). Gymnastikken foregår i Hellerup sejlklubs lokalerStrandparksvej 34, Bådhallen, gymnastiksalen til højreInstruktør: Charlotte Møller. Pris: 350 kr. for 20 gange. 
 
 
Vintersvømning
Onsdage kl. 20.30-22.30 fra 1. oktober til 1. maj (ikke skoleferier) i Kildeskovshallens 25 m. basin. Omklædning i skolernes omklædning. Indgang til højre lige efter billetlugen. Kort udleveres i PALO. Spørg Uffe eller bestyrelsen. 
 
 
Træning i vægttræningsrum i Hellerup Havn
Medlemmer i PALO har mulighed for at vægttræne i Hellerup Havn i lokalerne under fægtesalen, Strandparksvej 46. PALO medlemmer er velkomne til at gå ind i Hellerup Kajakklub og låne deres nøgle, som hænger i mellemgangen. Nøglen har en lille pagaj vedhæftet. Er nøglen der ikke, er vægttræningsrummet åbent.
 
 
Saunakort
Saunakort. kan købes for 250 kr. (11 ture og 30 kr. for kortet). Gamle tomme kort kan byttes til nye for 200 kr. (10 ture). Gamle kort kan bruges som normalt. Kontakt bestyrelsen eller Uffe. OBS du skal have roet 75 km. i sæsonen.
  
 
Hjertestarter på den lille butik ved parkeringspladsen
Til orientering er der opsat en hjertestarter på den lille butik ved parkeringspladsen. Tjek placeringen næste gang du skal ned i klubben, så den er nem og hurtig at finde. 
PALO tøj 
Så er det muligt at bestille tøj med PALO logo fra CC Sportswear. Se link. 
 
 
Der arbejdes på grunden syd for Tuborg Havn fra nu og frem til 2023. En del af arbejderne betår i landindvinding ud i Svanemøllebugten. Arbejdet ud i bugten er startet nær havneindløbet og fortsætter mod syd året ud. Entreprenøren har lagt bøjer ud, og vi skal ro på ydersiden af bøjerne af sikkerhedshensyn. Få flere oplysninger om byggeri og tidsplaner på Tuborg Syds hjemmeside her
 
  
Østenvind - Husk vi har kajakker ved Bagsværd sø.
PALO har to turkajakker og en kapkajak liggende ved Bagsværd sø. Nøgle til Træningscenter Bagsværd kan lånes af klubben. Adressen er Valdemar Poulsens Vej.