Velkommen til PALOs hjemmeside.
 
Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk
 
  PALOSTIK 2019      AKTIVITER I PALO            VINTERAKTIVITETER             LØB 2020
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO
 
Vintersvømning
Så er der mulighed for gratis vinter svømning i Kildeskovshallen.
Start:                    7. oktober, 2020
Tid:                      Onsdage mellem kl 20 – 22
Slutter:                 28. april 2021
Adgangskort:       Skal benyttes og vil være at afhente i Palo fra den 6 oktober, 2020 kl 18.00.


Vintergymnastik i Palo
Palo har i år kun fået tildelt 7 pladser til vintergymnastik pga coronarestriktionerne. Bestyrelses har besluttet at de 7 pladser fordeles ved lodtrækning. Send derfor dit ønske om deltagelse til Karina Hjort på sms til 22 15 95 81 senest den 21. september. Se flere detaljer her: Vintergymnastik
Start tidspunkt:
Tirsdage kl. 18-19 med start den 6. oktober og ca 20 gange (der holdes fri i alle skoleferier).
Sted:
Hellerup Sejlklub, Strandparksvej 34, Bådhallen, gymnastiksalen til højre
 
Ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 3. september kl 19 i klubhuset.
Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægternes § 14 blev vedtaget og klubbens vedtægter en nu opdateret og kan ses på hjemmesiden.
 
Generalforsamling og sommerfest i PALO lørdag d. 15. august
Ca. 35 medlemmer dukkede op til generalforsamlingen i Palo, der blev afholdt udendørs i godt vej. Der er sendt referat ud til medlemmerne. Referatet kan ses på hjemmesiden: 'Om Palo' - 'Referater'. Efter generalforsamlingen holdt vi en hyggelig sommerfest, som også var udendørs og med de nødvendige Covid 19 forholdsregler.
 
Tour de Gudenå 12. september 2020
Tour de Gudenå løber af stablen i år med passende forholdsregler i forhold til Corona. Du kan læse om touren her: Tour de Gudenå
Hvis du ønsker at deltage skal du sende en sms til Hubert på 2211 1234 senest søndag d. 9. august.
 
Opskrivning til medlemskab i Palo
Opskrivning til medlemskab i Palo genoptages efter sommer onsdag den 26. august kl. 17.30 og derefter sidste onsdag i måneden kl. 17.30 til og med november.
 
Begynderhold 2020 - se flere billeder i galleriet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hold 1 - stående fra venstre Katarina, Jo, Mette, Eva, Barbara og Kamilla. Siddende fra venstre Hanne og Lene 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hold 2 fra venstre Inger, Donald, Jesper, Claus, Christian og Nelly
 
PALO og Covid19
Palo har åbnet omklædningsfaciliteter og klubhus d. 8. juni. Forudsætningen er, at vi alle fortsat lever op til de officielle retningslinjer om at blive hjemme ved symptomer, holde mindst en meters afstand, afspritte hænder og benyttet fælles udstyr, vaske hænder, omhyggelig opvask, osv. Saunaen forbliver lukket.
 
Der er lavet en turnusordning for afspritning af kontaktflader dagligt efter kl. 19.30 (PC i indskrivningen, alle klubbens dørhåndtag, bordplader og træbænke i klubhus, alle armaturer, toiletsæder og bænke i begge omklædninger). Der bliver sat skemaer op i klubhus, herre- og dameomklædning og indskrivning, hvor der bliver skrevet, når der er sprittet af. Vi skal hjælpes ad med dette. På forhånd tak.
 
 
Generalforsamling. Ny dato er 15. august kl. 18.00 i klubhuset efterfulgt af sommerfest
Den ordinære generalforsamling er udskudt til 15. august. Dagsorden, revideret regnskab, budget, indkomne forslag og bestyrelsens forslag til ændring af sikkerheds- og ordensreglement til brug for generalforsamlingen er udsendt som links i mail til medlemmerne (d. 8.4.). I år har bestyrelsen endvidere fremsendt formandens beretning, så denne kan læses nu. Efter generalforsamlingen holder vi klubbens årlige sommerfest.
 
Bestyrelsen skriver ud senest to uger før generalforsamlingen 15. august for at minde om generalforsamlingen og den efterfølgende sommerfest og om tilmelding til arrangementerne.
 
 
Dagligdag i Palo
  • Husk at daglig renholdelse af Palo er alles ansvar. Fej op, tør op og lad det våde tøj dryppe af udenfor.
  • Husk at låse alle døre og låger og lukke vindue og terrassedør
  • Og tak til alle for at holde klubben pæn - den ser faktisk godt ud.
  
Træning i vægttræningsrum i Hellerup Havn
Medlemmer i Palo har mulighed for at vægttræne i Hellerup Havn i lokalerne under fægtesalen, Strandparksvej 46. Palo medlemmer er velkomne til at gå ind i Hellerup Kajakklub og låne deres nøgle, som hænger i mellemgangen. Nøglen har en lille pagaj vedhæftet. Er nøglen der ikke, er vægttræningsrummet åbent.
 
 
Saunakort - saunaen er fortsat lukket grundet Covid19
Saunakort. kan købes for 250 kr. (11 ture og 30 kr. for kortet). Gamle tomme kort kan byttes til nye for 200 kr. (10 ture). Gamle kort kan bruges som normalt. Kontakt bestyrelsen eller Uffe. OBS du skal have roet 75 km. i sæsonen.
  
 
Hjertestarter på den lille butik ved parkeringspladsen
Til orientering er der opsat en hjertestarter på den lille butik ved parkeringspladsen. Tjek placeringen næste gang du skal ned i klubben, så den er nem og hurtig at finde. 
PALO tøj 
Så er det muligt at bestille tøj med PALO logo fra CC Sportswear. Se link. 
 
 
Der arbejdes på grunden syd for Tuborg Havn fra nu og frem til 2023. En del af arbejderne betår i landindvinding ud i Svanemøllebugten. Arbejdet ud i bugten er startet nær havneindløbet og fortsætter mod syd året ud. Entreprenøren har lagt bøjer ud, og vi skal ro på ydersiden af bøjerne af sikkerhedshensyn. Få flere oplysninger om byggeri og tidsplaner på Tuborg Syds hjemmeside her
 
  
Østenvind - Husk vi har kajakker ved Bagsværd sø.
PALO har to turkajakker og en kapkajak liggende ved Bagsværd sø. Nøgle til Træningscenter Bagsværd kan lånes af klubben. Adressen er Valdemar Poulsens Vej.