Velkommen til PALOs hjemmeside.
 
Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk
 
  PALOSTIK 2020      AKTIVITER I PALO            VINTERAKTIVITETER           LØB 2021                     KLUBTØJ
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO
 

Husk at ro med svømmevest 
Den kolde tid nærmer sig. Husk at ro tæt på kysten. Du skal være iført svømmevest, når du ror i perioden 1. oktober - 30. april.

 

Klargøringsdag, standerskift og fest
Sæt kryds i kalenderen. Der er klargøringsdag og efterårsfest d. 30.10. Vi mødes kl. 10.00 til fælles morgenbord og arbejder til kl. 12, hvor der er standerskift til vinterstander. Der er fest om aftenen. Festen er gratis for deltagere til klargøringsdag og koster 100 kr. for alle andre. Tilmelding på dagen.

 

Vintergymnastik
Flere har spurgt til vintergymnastik i Hellerup Havn. PALO har omkring 7 pladser, som vi trækker lod om. Send en mail til Liza på liza.jessen@gmail.com senest på søndag den 3. oktober kl. 18.00, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen. 

Gymnastikken foregår kl. 18-19 om tirsdagen fra den 5. oktober. Pris: 350 kr. som betales til underviser Charlotte ved 1. undervisningsgang via mobile pay. PALO refunderer halvdelen af prisen mod forevisning af kvittering. Gymnastikken slutter ultimo marts. Der er ikke gymnastik i skoleferierne

 

Svømning i Kildeskovshallen onsdage kl. 20-22 fra ca. 1. oktober til ca. 1. maj.
Kommunen har taget et nyt system i brug, som blandt andet indebærer, at ”svømmekort” bliver personlige og kan bruges i de efterfølgende år. Er du interesseret i at svømme onsdag aften, så skriv til info@palo.dk inden den 12. september, hvorefter klubben sørger for ”svømmekort” med navn, som kan afhentes i klubben efter den 1. oktober.

 

Opskrivning til begynderhold og overflytning
Onsdag den 29. september kl. 17.30 præcis er der opskrivning til begynderhold 2022. Opskrivning foregår ved fysisk fremmøde i klubben. Herefter er der opskrivning hver sidste onsdag i måneden frem til og med november.

 

Mølleåens Blå Bånd 25. september - tilmeldingsfrist 16. september
Send sms til Agnete senest 16. september 22 59 57 60. Skriv navn, køn, alder og bådtype. Læs mere om løbet. Deltagere fra Palo skal selv søge for transport af kajak og person. Agnete søger for tilmelding og betaling.

 

18. september Tur til Arresø og Pøle å. Start: Palo kl 8.30
Læs mere om de enkelte ture. Altid tilmelding senest 10 dage før tur til Agnete (22595760) eller Cathrine (60216570).

 

Begynderhold 2021 - hold 1
Bagerst fra venstre: Charlotte, Klaus, Bolette, Merete, Mads og Jens
Forrest fra venstre: Sidsel, Jeanette og Louise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begynderhold 2021 - hold 2
Bagerst fra venstre: Charles, Sophia, Lars, Michelle, Rosy og Dan.
Forrest fra venstre: Mads og Christian