Velkommen til PALOs hjemmeside. Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk

Palostik 2023     Aktiviteter i Palo           Vinteraktiviteter          Løb 2023           Klubtøj  
_________________________________________________________________________
 
PALO

Svømmevest påbudt fra 1. oktober
Fra 1. oktober er det påbudt at ro med svømmevest. Husk at ro tæt på kysten i vinterhalvåret og ro kun ind i havne, når I er to eller flere. 


surfski.jpg


Surfski - hvordan kommer du til at ro i klubbens nye surfski?
Mange medlemmer har gennemgået Marias kursus og er klar til at ro i surfski. Der vil være mulighed for at komme på introduktionskursus igen til foråret. Du må kun ro i surfskiene, hvis du har bestået introduktionen og har roet 500 km i turkajak. Surfskiene svarer til en stabil 55 cm turkajak.

Introduktionen fortæller dig om håndtering, vedligehold, isætning og opstigning, styring, kæntring og selventring og om, hvordan surfski adskiller sig fra turkajak. Du skal demonstrere i praksis, at du kan håndtere og ro dem.

Vandski nord for Skovshoved Havn
Skovshoved vandskiklub har sendt os nedenstående figur, der viser, hvor det er sikkert at ro, når man skal forbi deres bane, og der er vandskiaktivitet. Vi anbefales altså enten at følge den grønne rute på ydersiden af vandskibanen eller den gule tæt på kysten på indersiden af vandskibanen. 
Mest roende medlemmer gennem tiderne
Hvis du er nysgerrig efter at se de mest roende damer og herrer gennem tiderne (siden 1939), kan du kigge under "Om Palo/Tidligere års palostik.

Vintergymnastik
PALO har op til 8 pladser på et gymnastikhold i Hellerup havn i vintermånederne. Mere herom efter sommer. 

Svømning i Kildeskovshallen 
PALO medlemmer har mulighed for at svømme gratis onsdage i vintermånederne. Mere herom efter sommer.

Begynderhold 2023 - tag godt imod vores ny medlemmer

Fra venstre: Birthe, Karen, Sofia, Tomas, Birthe, Thea, Jette og Michael


Fra venstre: Lene, Lars, Karina, Philip, Christian, Søren, Anna og Olaf