Velkommen til PALOs hjemmeside.
 

Her kan du læse om kommende arrangementer. Kig i kalenderen eller under "Aktiviteter i PALO" for at se vigtige datoer. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling findes i venstre menu under Om PALO. Har du arrangementer, billeder eller ro-oplevelser, du ønsker at dele, send en mail til info@palo.dk

 
PALOSTIK 2021        AKTIVITETER I PALO           VINTERAKTIVITETER          LØB 2022                     KLUBTØJ
 
 ------------------------------------------------------------------------------- 
 
PALO


Vær med til at indvie vores nye kajakstativ i gården  lørdag d. 26. november kl. 13
Kom ned i klubben og hjælp til med at komme vores kajakker i det nye stativ på lørdag. Indvielsen foregår rent praktisk ved, at kajakkerne tages frem fra deres midlertidige plads under huset, vaskes og tørres og lægges på plads i det nye stativ. Der vil være kaffe/the og kolde forfriskninger. Tilmelding ikke nødvendig. Kom i tøj, der kan tåle smuds og vandstænk.av noget tøj på, der kan tåle at blive lidt snavset.

Husk Palos julefrokost lørdag d. 3. december kl. 18 - meld dig til under tilmeldinger

Husk at ro med svømmevest
Det er koldt nu. Husk at ro tæt på kysten og husk at ro med svømmevest i perioden 1. oktober - 30. april.

Mest roende medlemmer gennem tiderne
Hvis du er nysgerrig efter at se de mest roende damer og herrer gennem tiderne (siden 1939), kan du kigge under "Om Palo/Tidligere års palostik.

Vintergymnastik
PALOs 8 pladser er fordelt. Gymnastikken foregår kl. 18-19 om tirsdagen fra den 5. oktober. Gymnastikken slutter ultimo marts. Der er ikke gymnastik i skoleferierne.

Svømning i Kildeskovshallen onsdage kl. 20-22 fra efter efterårsferien til ca. 1. maj.
'Bestilte' svømmekort kan hentes i PALO. De ligger i en af de hvide skuffer under TV'et i klubhuset. Der er ikke svømning i skoleferierne.

Begynderhold 2022

Fra venstre: Hanne, Kasper, Jørgen, Anne, Hanne Lene, Katja, Michael, ThomasFra venstre: Jeanette, Jens, Emilie, Janne, Johanne, Rikke og Shirley